Over ons

 

SBR is hét kennisplatform voor de bouw. SBR brengt partijen bij elkaar en helpt hen bij het creëren, overdragen én implementeren van bouwkennis. Zij zorgen er voor dat ondernemingen in de bouw en vastgoed hun doelen bereiken: achter veel doelen schuilen immers kennisvragen.

 

Marketingadviseur Gerrit de Heer

 

Gerrit de Heer is adviseur/projectmanager bij SBR. Hij heeft ruime ervaring in commerciële functies, waarvan de laatste 10 jaar in de bouwsector als tender manager en account manager. Daarnaast is hij actief geweest als commercieel interim manager en trainer op het gebied van commercie en samenwerking.

 

 

 

 

 

Contactgegevens Gerrit de Heer:

 

T.  0617445622

E.  g.deheer@sbr.nl

 

 

 

 

 

 

Balance & Result ondersteunt professionals in de bouw op het snijvlak van organisatorische vragen en thema's zoals marktpositionering, ketensamenwerking, aanbesteden, duurzaamheid, BIM, Lean of HRM. Wij werken in opdracht van publieke en private opdrachtgevers, bedrijven en organisaties in de bouw. Wij kennen de sector en werken resultaatgericht, met gevoel voor de menselijke maat.

 

Marketingadviseur José van der Loop

 

José van der Loop is sinds oktober 2007 werkzaam bij Balance & Result. José heeft ruim 11 jaar bij verschillende bouwbedrijven gewerkt. Waarvan 5 jaar bij een installatietechnisch bedrijf en 6 jaar bij een van de top 5 Nederlandse beursgenoteerde multidisciplinaire bouwbedrijven annex projectontwikkelaars. In die periode heeft zij ervaring op gedaan op het gebied van aanbesteden, organisatieprocessen, commercie, marketing en communicatie in de bouwsector.
In de afgelopen anderhalf jaar bij Balance & Result heeft zij voor overheden en sectororganisaties in de bouw gewerkt. Door (bedrijfs)processen van beide kanten te kennen is zij in staat om opdrachtgevers en bouwbedrijven nog beter te adviseren.

 

 

Contactgegevens José van der Loop:

 

T.  0613938669

E.  j.vanderloop@balance-result.nl