WORKSHOP EMVI: het winnende plan schrijven, da's nog een hele klus'


De tijden zijn veranderd. ‘Vroeger’, en dat is nog niet zo heel lang geleden, werd altijd aanbesteedt op (laagste) prijs op grond van een bestek. De aanbieder met de laagste prijs krijgt het werk gegund en je wist wat je moest maken. Dat was in ieder geval duidelijk. Met de komst van nieuwe aanbestedings- en contractvormen wordt steeds vaker gegund op EMVI aspecten (Economisch Meest Voordelige Inschrijving), wat vaak als een subjectieve beoordeling wordt ervaren. Daarnaast worden ontwerpvaardigheden gevraagd, of innovaties op het gebied van duurzaamheid.

 

Onderscheid u van anderen! Nu opdrachtgevers vaker ook aanbesteden op kwaliteit, is het kennen van uw onderscheidend vermogen een must. Waar eerder kon worden volstaan met een uittreksel uit het ISO handboek en een eenvoudige beschrijving moet nu alles uit de kast worden getrokken om te kunnen concurreren op een markt onder druk staat. Weet wat uw sterke punten zijn!

 

Een winnend plan schrijven

Het schrijven van een plan van aanpak komt ‘er vaak even bij’ en behoort niet tot de ‘core-business’ van bouwbedrijven. Investeer in het schrijven van een excellent plan! Het plan van aanpak is dé kans om u te onderscheiden. Misschien nog wel beter dan op prijs.

 

In een korte workshop van 4 uur geven we u handreikingen en kennis waarmee u verder kunt. Een geringe investering met grote voordelen!

 

Doelen workshop:

- Kansen in aanbestedingen herkennen en benutten

- Positief beïnvloeden van aanbestedingen in uw voordeel

- Inzicht krijgen in de werk- en denkwijze van opdrachtgevers

- Eenvoudige en doelgerichte tools waarmee een effectief EMVI plan schrijft

- Inzicht in de verschillende aanbestedingsvormen en de kansen hiervan

- Doelgerichte handreikingen hoe u het proces rond een gesignaleerde aanbesteding optimaal kunt inrichten

- Waardevolle ervaringen en voorbeelden uit de praktijk!

 


Klik op de brochure om deze te downloaden

 

 

De data van deze workshops zijn:
- 19 mei 14.30 uur tot 18.00 uur
- 22 juni van 14.30 uur tot 18.00 uur